Web Analytics

content

content

 

Rock and Run
De fameuze Grachtenloop keert terug in een nieuw jasje en onder een andere naam, de ‘Rock and Run’ Amsterdam. Een loop dwars door de Jordaan en over de grachten, waarbij je wordt begeleid door muziek. Langs het parcours staat om de kilometer een podium met diverse spectaculaire live acts. Na afloop van de Run ontvangt iedereen een speciaal ontworpen ‘Heavy Medal’ als herinnering. De ‘Rock and Run’ wordt afgesloten met een gratis toegankelijk concert op de Noordermarkt met o.a. RIGBY, MEMPHIS MANIACS en JAH6.

In Amerika is dit concept onder de naam Rock ’n Roll Marathon al jaren drukbezocht onder professionele en recreatieve lopers. Dit jaar kunnen ook de Nederlandse hardlopers kennis maken met dit fenomeen. Je kan er voor kiezen om 6, 12 of 18 kilometer te lopen. Ook is het mogelijk om samen met je collega’s mee te doen met de businessloop, of als student gebruik te maken van de korting die je krijgt met je studentenpas.

Ook voor de niet lopers is er uiteraard heel veel te genieten op deze zondagmiddag.  Zo zijn er diverse horeca gelegenheden die inhaken op de ‘Rock and Run’.

De start van de ‘Rock and Run’ Amsterdam vindt plaats op zondag 29 mei 2011 om 13.00. En is de eerste in de serie van 5 andere steden.

Klik hier voor het parcours 
 

 


LAATSTE NIEUWS: 
Uitgelicht: Uitgever Amsterdamnow.com

Uitgelicht: Winnaar Dam tot Damloop 2010

20 Euro korting bij alle Run2Day filialen!

Organisatie presenteert parcours met trots

image of guitar amplifier
Agis logo
Studenten Net logo
Earth Water logo
Red Bull logo
Run2Day logo

Link toevoegen

Link toevoegen